Πανω frame
ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ LINKS ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΝΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Αναζήτηση
 
Κατηγορίες
Πληροφορίες
--> Αποστολές & επιστροφές
--> Όροι ασφάλειας
--> Όροι χρήσεως
--> Ολες οι αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α
Ασφαλείς Συναλλαγές
Όλες οι συναλλαγές πραγματοποιούνται κατευθείαν στον proxy server της τράπεζας σε ασφαλές περιβάλλον
Banner Αριστερό 2

 

 
Προφίλ
 

Το group Dentech Inc.καλύπτει έναν ρόλο σημαντικής σπουδαιότητας στον ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ κλάδο.

Έχουμε τεχνολογία και εμπορικά σήματα μοναδικά στον κόσμο.
Tα προϊόντα μας ερμηνεύουν τις ανάγκες και τα αιτήματα των πελατών μας με στόχο άμεσα να μετασχηματίσουν τις επιστημονικές καινοτομίες στην πραγματικότητα. Καινοτομίες που είναι προϊόντα της νέας τεχνολογίας.

Η νέα και δυναμική διαχείριση της Dentech Inc. κινείται στη σωστή κατεύθυνση με στόχο να βελτιώνει τη εξυπηρέτηση των πελατών ενισχύοντας την με την υποστήριξη της υψηλής ποιότητας των προϊόντων της.

Σημειώνει μία σειρά επιτυχιών που πιστοποιούνται από τις οικονομικές δηλώσεις με ένα ζηλευτό κέρδος. Στη βάση αυτής της επιτυχίας έχουμε κάνει μια ισχυρή επένδυση στην έρευνα και την ανάπτυξη, στην τεχνολογία και με ένα καινοτόμο Dentech Inc. Franchising (σύστημα διανομής δικαιοπαροχής).

Η παρουσία μας στην αγορά επιτυχώς επί 16 έτη με τα τελευταία νέα για την οδοντιατρική πράξη μας καθιέρωσε στον χώρο. Oι 9000 Eλληνες οδοντίατροι πελάτες μας & η παρουσία μας σε 18 χώρες δηλώνει την ποιότητα των προιοντων & των υπηρεσιών μας.

Η Medesy (εργαλεία χειρός) είναι μέλος του Ιταλικού συνδέσμου Βιομηχανιών, όπως και η Carlo De Giorgi (συσκευές), Tuojan (units), Pharma Trade Italy (disinfectants), Zuma dental U.K (rotary instruments), Likamed Germany (haemodialysis), E-LINE (υλικά αποστείρωσης), SANITEX (χαρτικά, ποδιές), Medistock ( γάντια ), Nova DFL ( αναισθητικά - ρητίνες ). Τα εργαλεία της Medesy και της Carlo DeGiorgi συνδυάζουν ποιότητα κατασκευής Ευρωπαϊκών προδιαγραφών και τιμή τριτοκοσμικής αγοράς.

Έχοντας την αποκλειστική διανομή στην Ελλάδα για τις εταιρείες  MedesyCarlo DeGiorgi,  Pharma Trade, Zuma dental U.K, DAM Italy, Fressisima, SANITEX,  Medistock,  Tuojan, Likamed, E-LINE , SANITEX , Medistock , Nova DFLμπορούμε να παρέχουμε την άμεση εξυπηρέτηση ενός εργοστασίου.

Επίσης στο εργοστάσιο μας παράγουμε υψηλής ποιότητας οδοντιατρικές χειρολαβές σε εξαιρετικές τιμές.

Η εξυπηρέτηση πελατών αντιπροσωπεύει τη συνοχή στον κόσμο Dentech Inc. όπου οι παραδόσεις γίνονται μέσα σε 24 ώρες και με μια άμεση διαθεσιμότητα 98.9% των αγαθών του καταλόγου.

 

 

DENTAL FORUM
  Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
  Εταιρικά Νέα Περισσότερα
Διεθνείς Εκθέσεις & σεμινάρια
Συνεργασίες
Εργοστάσιο Dentech Inc.
Banner Δεξί 1
  Προτείνουμε για Εσάς Περισσότερα

 

 

Banner right 6